Sobre aquest blog

Llegim i Piulem és una tertúlia literària 2.0. Compartim l'experiència lectora d'obres de literatura catalana a Twitter. Des d'aquest bloc us informarem de properes lectures, activitats i altres novetats. Seguiu-nos a http://twitter.com/llegimipiulem

Llegim i Piulem als Premis Blocs Catalunya

Posted on | dilluns, 4 d’octubre del 2010 | No Comments

Divendres passat, 1 d'octubre, vam participar en un dels actes paral·lels organitzats per l'associació STIC.CAT en el marc dels Premis Blocs Catalunya 2010, que es van celebrar al TecnoCampus de Mataró. En concret, vam ser presents a la tertúlia titulada "Literatura: paper i bits", on es va debatre sobre el futur del llibre digital. Nosaltres vam tenir ocasió d'explicar la iniciativa de Llegim i Piulem una tertúlia literària digital que vol fomentar la lectura en català des de la xarxa, i més concretament des de Twitter.

En nom de Llegim i Piulem va intervenir la Neus Pinart, que va explicar com havia sorgit la iniciativa, quins criteris hem seguit per triar els títols, quins llibres hem llegit fins ara i fins i tot les activitats al voltant de la tertúlia que hem fet o comencem a organitzar. Així, en aquest acte ja vam avançar el proper llibre que comentarem (trobareu més informació en un proper apunt). També vam explicar que participarem en la presentació a Mataró del llibre 'Xocolata desfeta' de Joan-Lluís Lluís, amb el qual vam iniciar la tertúlia. Per últim, vam anunciar que estem preparant una sortida a Sueca per tal de conèixer l'entorn de l'escriptor Joan Fuster, que ha estat protagonista de la tercera tertúlia. De totes aquestes iniciatives en tindreu més informació properament.

La web informativa del 3cat24.cat es va fer ressò de l'acte i fa referència a Llegim i Piulem. La podeu llegir en aquest [enllaç].

Comments

Leave a Reply

Tertúlia actual



Piulem Poesia

Seguidors