Sobre aquest blog

Llegim i Piulem és una tertúlia literària 2.0. Compartim l'experiència lectora d'obres de literatura catalana a Twitter. Des d'aquest bloc us informarem de properes lectures, activitats i altres novetats. Seguiu-nos a http://twitter.com/llegimipiulem

Cloenda de la tertúlia sobre #CVSLA

Posted on | dilluns, 28 de febrer del 2011 | No Comments



Dijous passat dia 24 de febrer vam posar fi a la tertúlia de 'Conta'm la veritat sobre l'amor' de la millor manera possible: desvirtualitzant al seu autor, Santiago Forné, als responsables de l'editorial Tria Llibres Miquel Tuson, Guillem Defak i Mariona Aragay i a seguidors ben actius de #llegimipiulem com @rosalizandra i @vitobrando. Ho vam fer molt ben acollits a la seu de Vilaweb, al Raval de Barcelona, en una presentació-col·loqui que va servir per explicar el projecte de Llegim i Piulem, la filosofia de l'editorial Tria Llibres i, sobretot, per comentar la novel·la que ens ha ocupat els darrers dos mesos amb el seu autor, que va venir expressament des de Castelló per participar a l'acte. Volem agrair a en Santiago Forné i a la gent de Tria Llibres la seva implicació i estusiasme, i a en Vicent Partal per cedir-nos l'espai de Vilaweb per poder fer realitat aquesta mangífica trobada.

Llegiu l'apunt sobre la tertúlia al bloc de la Rosa Lizandra clicant aquí.

També podeu consultar totes les piulades que es van fer durant la tertúlia a Vilaweb clicant aquí



I en aquesta imatge podeu veure alguns dels assistents a l'acte. Entre el públic també hi va ser el director de cinema Albert Serra, que justament el dijous 24 va ser el director convidat de Vilaweb.

Comments

Leave a Reply

Tertúlia actual



Piulem Poesia

Seguidors