Sobre aquest blog

Llegim i Piulem és una tertúlia literària 2.0. Compartim l'experiència lectora d'obres de literatura catalana a Twitter. Des d'aquest bloc us informarem de properes lectures, activitats i altres novetats. Seguiu-nos a http://twitter.com/llegimipiulem

De rosa i diada

Posted on | dissabte, 23 d’abril del 2011 | No Comments

És Sant Jordi. Demà anunciarem la nova tertúlia encara que amb una, dues, tres i quatre píndoles informatives ja en deveu tindre alguna teoria... Abans, però, volem oferir un agraïment de rosa i diada a Oreto Doménech (a la foto), això és @ariadnalaberint, per la cura exquisida que ha tingut d'aquesta tertúlia #poeticaidigital que ara es clou; per haver-nos menat amb sensibilitat i evident mestratge per noves textualitats, de manera virtual i, a més, presencial en una espectacular lectura pública a la Fira del Llibre de València el passat 15 d'abril.


(Oreto Doménech i públic assistent a la lectura pública de la Fira del Llibre de València)

De la mateixa manera, agraïm la implicació en la tertúlia al Grup de Recerca d'Estudis literaris i noves tecnologies Hermeneia (@Hermeneiatweets) i especialment a la professora Laura Borràs; (@LauraBorras) com també als autors Ton Ferret (@tonferret) i Isaías Herrero (@11kosmos) per la participació en aquesta nova experiència lectora.

I, per descomptat, gràcies a desdir a tots els lectors i lectores que heu acceptat l'agosarament de la proposta, vos hi heu deixat dur i heu compartit amb nosaltres aquesta descoberta.
Així mateix, moltíssimes gràcies a aquells i aquelles que heu fet de #piulempoesia una etiqueta a hores d'ara ben viva i que amb la passió de tots podem convertir en un clàssic... No l'abandonem si no ho voleu: #piulempoesia encara i sempre!

Ha estat veritablement una festa. Demà serà a un... que vos convidarem! Mentrestant, senzillament vos diem:

Bona Diada i bones lectures!

(Fragment de Senzillament dic, de D. Larsen. Trad. d'alumnes del Màster de literatura en l'era digital de la Universitat de Barcelona)







Comments

Leave a Reply

Tertúlia actual



Piulem Poesia

Seguidors