Sobre aquest blog

Llegim i Piulem és una tertúlia literària 2.0. Compartim l'experiència lectora d'obres de literatura catalana a Twitter. Des d'aquest bloc us informarem de properes lectures, activitats i altres novetats. Seguiu-nos a http://twitter.com/llegimipiulem

Cloenda de #teoriadecatastrofes

Posted on | dilluns, 13 de juny del 2011 | No Comments

D'esquerra a dreta: Òscar Intente, Moisès Maicas,
Toni Cabré, Laura Aubert i Abell Coll

Aquests dies estem de cloendes. Si el dia 6 de juny vam trobar-nos a l’Arts Santa Mònica per cloure la tertúlia de #poeticaidigital, ahir vam fer-ho al Teatre Gaudí de Barcelona.

Gràcies a la col·laboració de la companyia que aquests dies hi està representant ‘Teoria de catàstrofes’ –el text que us havíem proposat de comentar en l’apunt de ‘Llegim teatre!’ –, vam posar-nos d’acord per fer un twitt-col·loqui després de la representació, que servís per cloure aquesta nostra lectura.

Els participants en la tertúlia 2.0 de #teoriadecatastrofes, van agrair la possibilitat de poder comentar un text un cop vist dalt de l’escenari, però sobretot el privilegi que representava poder-ho fer també amb l’autor d’aquest text. Intercanvi d’opinions, de sensacions, de com diferents es veuen els personatges en la lectura d’un text teatral o un cop tenen vida gràcies al treball dels actors.

A ells tres –Òscar Intente, Laura Aubert i Abel Coll–; al director, Moisès Maicas, i a l’autor, Toni Cabré, els agraïm la possibilitat que ens han donat de veure néixer i créixer aquest projecte. La proposta de fer una lectura d’un text teatral no era fàcil (estem massa acostumats a veure teatre, però poc a llegir-lo), però ens han permès compartir aquest seu trajecte: primer, en la lectura dramatitzada a l’Ateneu Barcelonès, després en l’estrena, el 14 de maig, al Teatre Monumental, i ara amb el twitt-col·loqui al Teatre Gaudí.

I en Toni Cabré i l’Abel Coll, a més, s’han introduït en aquest món 2.0 que representa el Twitter, ajudant als comentaris que els piuladors els adreçaven. Esperem que no l’abandonin.

L’obra seguirà al Teatre Gaudi fins el 26 de juny, o sigui que encara us queden dies. Si us hi engresqueu, ja sabeu que teniu el text digital en l’apunt ‘Llegim teatre!’. Us el recomanem. Hi ha frases contundents, actuals i demolidores, que fan pensar en tota mena de catàstrofes.

Mantindrem les etiquetes de #piulemteatre i #teoriadecatastrofes encara uns dies, fins que anunciem la nova tertúlia de LlegimiPiulem.

Gràcies a tots per participar-hi!

Comments

Leave a Reply

Tertúlia actual



Piulem Poesia

Seguidors