Sobre aquest blog

Llegim i Piulem és una tertúlia literària 2.0. Compartim l'experiència lectora d'obres de literatura catalana a Twitter. Des d'aquest bloc us informarem de properes lectures, activitats i altres novetats. Seguiu-nos a http://twitter.com/llegimipiulem

Llegim i Piulem, millor bloc corporatiu de literatura als Premis Blocs

Posted on | dimarts, 4 d’octubre del 2011 | No Comments



Dissabte 1 d’octubre vam ser (Neus Pinart i Judith Vives físicament i Laura Santacruz de forma virtual) a La Seu d’Urgell, a la cerimònia d’entrega dels Premis Blocs Catalunya que organitza l’associació STIC.Cat. El bloc de ‘Llegim i Piulem’ va resultat el guanyador en la categoria de millor bloc corporatiu de literatura. Vam recollir el premi de mans de l’escriptor andorrà Albert Villaró. No cal que us expliquem l’alegria i satisfacció que ens ha fet aquest premi, pel que suposa de reconeixement a aquest projecte iniciat fa tan sols un any i mig. Un projecte que s’ha desenvolupat des de la ciutadania, des del gust per la lectura i que es vol al marge dels interessos dels mercats editorials i des de les institucions; amb la voluntat de compartir i fer participatiu el plaer per la lectura i amb el desig de posar en contacte persones amb interessos comuns, que parlem la mateixa llengua i que procedim de diferents punts dels Països Catalans. Per això, aquest premi és també un reconeixement a totes i tots els lectors i piuladors que participen en les tertúlies i les activitats que proposem, així com també a les editorials i les llibreries que ens en fan difusió.

La cerimònia d’entrega dels Premis Blocs Catalunya es va celebrar a la Sala de Cultura Sant Domènec de la capital de l’Alt Urgell. En total es van repartir 24 premis, distribuïts en 12 categories temàtiques (dins les quals es distingia entre blocs personals, corporatius i professionals), i dos premis especials STIC. A la web d’STIC.cat podeu trobar la llista completa de guardonats [enllaç], i al bloc Betes i clicks, que també va resultar premiat, hi trobareu [enllaç] un apunt amb comentaris sobre tots els blocs que es van endur premi.

La dissenyadora Regina Puig, autora del nou logotip de 'Llegim i Piulem', ens ha fet una versió especial de l'avatar per celebrar aquest premi, el podeu veure il·lustrant aquesta entrada i també com a avatar al nostre twitter.



A banda, us deixem amb algunes fotografies més de l'acte d'entrega dels Premis Blocs.


Fotografia de grup de tots els premiats a la quarta edició dels Premis Blocs


Piulant la gran notícia a Twitter després de recollir el premi.


Amb l'alcalde de La Seu d'Urgell, Albert Batalla


Comments

Leave a Reply

Tertúlia actual



Piulem Poesia

Seguidors