Pages

diumenge, 17 de juny del 2012

Llegim i piulem, de manual

Lectura compartida a Twitter

La pràctica té la finalitat de compartir l'experiència lectora a Twitter. Es tracta de llançar a la xarxa social la proposta de lectura d'un llibre per al qual es tria un hashtag amb la paraula clau del títol del llibre que hem proposat per llegir. S'avança la data d'inici de lectura endavant. Totes les persones que hi participen fan comentaris sobre l'obra amb l'ús del hashtag que permet resseguir-ne el comentaris.
Posem alguns exemples, @judithvives, @npini, i @lalectora van llançar el projecte @llegimipiulem. El bloc de la iniciativa resumeix bé el projecte: "Llegim i piulem és una tertúlia literària 2.0 Compartim l'experiència lectora d'obres de literatura catalana a Twiter. Des d'aquest blog us informarem de les properes lectures, activitats i altres novetats. Seguiu-nos a http://twitter.com/llegimipiulem". Una de les tertúlies ha estat sobre #elcantdelajoventut de #montserratroig. En definitiva, la proposta té l'objectiu de valorar experiències de lectura compartida a twitter d'obres de la literatura catalana.

D'aquesta manera parla Gemma Lluch del nostre projecte a La lectura al centre. Llegir (i escriure) llibres, pantalles i documents en el Pla de Lectura de Centre, publicat per l'Editorial Bromera, com a activitat inspiradora d'activitats que fomenten la lectura a les aules com ara aquesta d'Ignasi Moral: La lectura a Twitter

Ben contentes. I agraïdes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada